Calvalcada de la Repartició de la Carn

Dissabte, 21 de gener

A les 15:30 h. – Concentració dels balls, festers i festeres, autoritats, músics i poble en general a la plaça de la Constitució per donar començament a la tradicional cavalcada de la Repartició de la Carn.

Des de la plaça de la Constitució continuarà pels carrers Joan XXIII, Vicente Pellicer, Mestre Serrano, plaça de la Generalitat, Pare Efren, Marqués de Sotelo, Crist de la Penya, Algemesí, Mestre Giner, Sant Josep, Placeta de les Monges, Mare de Déu de la Misericòrdia, Placeta del Mercat, Alzira, Quevedo, Pare Vicent, Colom, Dos de Maig, Major, acabant a la plaça Major.

La Repartició l’obrirà el Ball de Gegants i Cabuts de Guadassuar, amb les dolçaines i tabals de la colla d’ADiT, seguits del ball del Bolero de Guadassuar, i de la Muixeranga la Carabassota.

A continuació, desfilaran les carrosses dels familiars dels festers de Sant Vicent Màrtir i les festeres de la Divina Aurora 2023, seguides pels carros amb els dolços i les begudes típiques de la Repartició.

Durant tot el recorregut s’obsequiarà al poble amb els típics i tradicionals dolços -rotllets- i mistela.

Després acompanyaran el seguici les autoritats civils i eclesiàstiques, acompanyades per la banda de la Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, i després totes les persones del poble en general que desitgen rememorar un any més aquest acte centenari.

En acabar la Repartició a la plaça Major i des de la balconada de l’Ajuntament es realitzarà el pregó d’inauguració oficial del Porrat de Sant Vicent de 2023. Tot seguit, es ballarà al mig de la plaça Major “El Bolero de Guadassuar” i tancarà l’acte la Muixeranga “la Carabassota” amb una de les seues figures més espectaculars.

 

→ Tornar al menú d’inici