Guadassuar presenta el cartell que serà la imatge de les Danses d’enguany

El cartell guanyador, amb autoria de Judit Camarasa, convida a viure les Danses després de dos anys sense celebrar-se

Presentació cartell Danses 03

L’obra “Comença la dansà!”, de la guadassuarenca Judit Camarasa, és la guanyadora del IXé Concurs de Cartell de Danses 2022 convocat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Guadassuar. Amb el concurs es pretén aconseguir que l’obra premiada, a través de la visió diversa dels participants, represente la millor imatge d’aquestes festes declarades Bé d’Interés Cultural.

 

L’alcaldessa, Rosa Almela, i el regidor de Festes, Josep Martínez, han sigut les persones encarregades de presentar el cartell representatiu de les Danses de Guadassuar i la seua adaptació que serà la portada del llibre de les Festes d’Estiu de 2022. “El concurs ens apropa al gran talent que tenim al poble, inclús també al que hi ha fora, perquè sempre tenim persones d’altres pobles que participen i s’interessen per la nostra festa, i tot això ens ompli d’orgull”, afirma l’alcaldessa.

Presentació cartell Danses 01

“Cal incitar a sentir-se una persona convidada a contagiar-se de la vivacitat i l’alegria de les Danses, i amb la imatge d’enguany es torna a aconseguir”, en paraules del regidor de Festes, Josep Martínez. Al seu torn, ha assegurat que “el cartell transmet el missatge de convivència festiva que sempre fa poble, després d’anys de distàncies”.

 

El jurat, elegit per la Regidoria de Festes, estava format per personal del departament de comunicació, l’alcaldia, l’associació Amics de les Danses, els Festers de Sant Roc 2022 i les Festeres de l’Assumpció 2022. Els criteris que es van tindre en compte a l’hora d’elegir el cartell guanyador van ser l’originalitat de la proposta, la representativitat i la facilitat d’adaptació. Aquest premi, dotat amb 400€, se sumarà a la col·lecció de cartells de Danses de Guadassuar.

Presentació cartell Danses 02