Guadassuar dedica el nom del seu concurs de pintura ràpida al pintor local Salvador Ribes Villalba

L’Ajuntament de Guadassuar aprova per unanimitat canviar el nom del reconegut concurs de pintura per dedicar-li’l a l’artista local

Concurs de Pintura Ràpida 'Ribes Villalba'

El ple ordinari del mes de juliol va acordar per unanimitat canviar el nom del certamen per anomenar-lo Concurs de Pintura Ràpida ‘Ribes Villaba’, en reconeixement al treball, esforç i ajuda que ha desenvolupat Salvador Ribes, més conegut al poble com ‘Xaua’, per la consolidació del concurs des del seu naixement.

L’artista local, que va morir prematurament a principis del passat mes de març, “ha portat el nom de Guadassuar a les més altes cotes d’excel·lència artística”, ha afirmat l’alcaldessa, Rosa Almela. “L’esforç que ha realitzat ‘Xaua’ en el concurs, encara que amb recursos més limitats que en altres certàmens, l’ha consagrat en qualitat i en calidesa humana” afig el regidor de Cultura, Ferran Barberà.

El concurs s’ha consolidat com un dels més importants en el panorama estatal i al qual es traslladen artistes de tota la geografia espanyola. El poble de Guadassuar durant eixe dia s’ompli de cavallets, llenços i pinzells, que plasmen, des de la seua perspectiva, els racons i la vida diària del poble.

L’aprovació del punt es va realitzar al saló de plens de l’Ajuntament de Guadassuar, davant la presència de familiars i amistats de Salvador Ribes Villalba, va comptar també amb lloances dels representants dels partits polítics de la corporació.