Festivitat de la Divina Aurora

Dilluns, 23 de gener

A les 06.30 h. – Des de la Plaça Major inici de la DESPERTÀ DE L’AURORA, seguint l’itinerari de costum. Els fidels, festers i festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora 2023, estaran acompanyats per la Banda Unió Musical Santa Cecilia de Guadassuar.

Finalitzada la Despertà, començarà des de l’església el ROSARI DE L’AURORA amb la imatge de la Mare de Déu de la Divina Aurora que recorrerà l’itinerari de costum. Es cantaran les SALVES I AVE MARIA tradicionals del nostre poble.

En acabar el Rosari, es dispararan 16 SALVES, una per cadascuna de les Festeres de la Divina Aurora 2023.

Tot seguit i acompanyats pels músics, ens dirigirem a l’antic Col·legi Balmes, on es convidarà al públic assistent a la tradicional XOCOLATADA.

A les 18.30 h. – CONCENTRACIÓ DELS FESTERS I FESTERES a la plaça Lluís Vives, per eixir en comitiva pel carrer Algemesí, carrer Ermita i carrer Major fins a l’església. Seguidament tindrà lloc la MISSA EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LA DIVINA AURORA a l’església de Sant Vicent Màrtir.

En acabar la missa, SOLEMNE PROCESSÓ de la Mare de Déu de la Divina Aurora que discorrerà per l’itinerari dels carrers de volta. La imatge serà portada pels festers de Sant Vicent i festeres de la Divina Aurora 2024 i anirà acompanyada per la colla de Dolçaina i Tabal d’ADiT, fidels del poble, festeres de la Divina Aurora d’altres anys, familiars dels festers 2023, festers i festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora 2023. Tancaran la processó el clero, les autoritats municipals i la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar.

Finalitzada la processó, es ballarà el BOLERO DE L’AURORA davant la imatge a càrrec del Bolero de Guadassuar.

Tot seguit es dispararà un CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI des del Ravalet, mentre entra la imatge de la Mare de Déu de la Divina Aurora en l’església. Una vegada dins l’església, es cantaran les SALVES I GOJOS a la Mare de Déu de la Divina Aurora.

 

→ Tornar al menú d’inici