Festivitat de Sant Vicent

Diumenge, 22 de gener

Festivitat de Sant Vicent Màrtir

Al trencar el dia, VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES.

A les 8.00 h. – LLANÇAMENT DE SALVES, una per cadascun dels Festers de Sant Vicent Màrtir 2023 i les seues famílies.

A les 9.30 h. – CERCAVILA a càrrec de la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar.

A les 11.30 h. – CONCENTRACIÓ DELS FESTERS I FESTERES a la Plaça de la Constitució. Eixirà en comitiva pel carrer Joan XXIII, carrer Mestre Cuevas i carrer Major fins l’església parroquial, acompanyats de la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar.

A les 12.00 h. – MISSA MAJOR en honor al patró de Guadassuar i titular de la parròquia Sant Vicent Màrtir, amb la interpretació dels GOJOS DE SANT VICENT MÀRTIR. En acabar, els festers i les festeres, encapçalaran la comitiva acompanyats per la Banda de Música, cap a la Gran Via on es realitzarà la tradicional MASCLETÀ.

A les 19.30 h. – EIXIDA DELS FESTERS I DE LES FESTERES des de la Plaça de la Llibertat encapçalant la comitiva pels carrers, Ramón y Cajal, Quevedo, Verge del Carme fins a l’església per assistir a la processó, acompanyats per la Banda Unió Musical Santa Cecília.

A les 20.00 h. – SOLEMNE PROCESSÓ en honor al patró Sant Vicent Màrtir, que transcorrerà pels carrers de volta general. Obrirà la processó la Creu renaixentista de la parròquia acompanyada pels dolçainers ¡ tabaleters de la colla ADiT. A continuació aniran els fidels del poble, festers de Sant Vicent Màrtir d’altres anys, familiars dels festers 2023, festers de Sant Vicent Màrtir i festeres de la Divina Aurora 2023, el clergat i tancant la processó les autoritats municipals i la Banda Unió Musical Santa Cecília. Tot seguit, a l’interior de l’Església es cantaran els GOJOS A SANT VICENT MÀRTIR.

Per a finalitzar el dia, els Festers i les Festeres es dirigiran en cercavila, junt a les autoritats, totes les persones assistents a la processó i amb l’acompanyament de la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar a la zona de l’Alter on es dispararà el tradicional CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI.

 

→ Tornar al menú d’inici