Guadassuar acollirà la final del Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta de l’Elit Femenina de raspall

El pròxim dissabte, 23 de juliol, a les 11.30 hores se celebrarà al trinquet de Guadassuar la final de la primera categoria.

Aquesta setmana comença el Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta de raspall d’Elit Femenina, serà una competició que tindrà dos semifinals, una final B i una final A, tant en 2a categoria com en 1a categoria.

L’alcaldessa, Rosa Almela, ha destacat que “és important la celebració d’aquest torneig perquè posa en valor i dóna visibilitat a l’esport femení en un esport tant valencià com és el raspall”. “Guadassuar té gran tradició de la pilota i és un honor per a l’Ajuntament poder col·laborar i contribuir en trofeus com aquest”, afig la regidora d’Educació, Teresa Fuertes.

Trofeu mancomunitat 2022

La competició s’inicia el dilluns 18 amb les primeres semifinals de 2a i 1a categoria. Jugaran primer les de la segona categoria, Aina i Clàudia contra Paula i Júlia al trinquet d’Alzira a les 18.30 hores. Al finalitzar la partida serà el torn de la primera categoria en la que participen Irene, Myriam i Mireia contra Ana, Fanni i Àngela.

En la segona jornada, es disputaran les segones semifinals des del trinquet de Castelló, a partir de les 18.30 hores amb la semifinal de la 2a categoria que enfrontarà a Marta i Andrea contra Judith i Isabel, mentre que la de 1a categoria serà en acabar la partida, entre Erika i Mar contra Aida i Amparo.

Finalment, el dijous 21 de juliol, al trinquet de Càrcer des de les 18.30h, es disputarà la final B, mentre que la final A serà el dissabte a partir de les 11.30 hores al trinquet de Guadassuar.