Guadassuar prepara el 25N amb diferents activitats contra la violència masclista

L’Ajuntament de Guadassuar, des de la Regidoria d’Igualtat, està impulsant diferents activitats que es duran a terme dins del marc del 25N, Dia Internacional contra la Violència Masclista. D’esta manera, s’estan preparant tallers i campanyes en les quals podran participar totes les persones interessades en posar el seu gra d’arena en aquesta lluita contra la violència masclista, la qual deixa cada any decenes de morts a mans dels homens.

TEIXIM XARXES VIOLETA – TALLER DE PUNT DE CALÇA

Els dies 17, 18 i del 21 al 24 de novembre tindrà lloc al Centre Cultural de Guadassuar un taller de punt de calça on les persones participants teixiran un tapís violeta per a penjar-lo al balcó de l’ajuntament en record de les dones, xiquets i xiquetes víctimes de la violència masclista. El taller tindrà lloc els dies mencionats de 16.30h. a 19.00h.

COM T’AFECTA VIURE EN UNA SOCIETAT MASCLISTA?

Des de l’ajuntament s’anima a fer visibles les situacions masclistes, aquelles que pateixen les dones cada dia i que, segons els casos, fins i tot, estan d’allò més normalitzades. Només s’ha d’enviar un vídeo de 10 segons, com a màxim, expressant de quina manera afecta viure en una societat masclista i enviar-lo al número de telèfon indicat o etiquetar l’Ajuntament en les xarxes socials. Una campanya per a fer visibles les actituds masclistes i poder eliminar-les de la nostra societat.

PROGRAMACIÓ DIA 25

A les 9.00 h. tindrà lloc el muntatge de l’acció pels corresponsals juvenils i el grup Guadactius del Punt Jove per a visibilitzar les víctimes de la violència masclista. Seguidament, a les 11.00 h., visita dels centres educatius i de les associacions de Guadassuar a la plaça de la Generalitat.

De 18.00 h. a 20.00 h. tindrem el taller per a dones ‘DONA’T. Connecta’t, allibera’t, empodera’t. Taller d’empoderament femení’, impartit per KENSĀ by Drus a la sala d’actes de la Llar de Jubilades i Jubilats (carrer l’Ermita, 50). En acabar, Marxa Violeta fins a la plaça de la Generalitat on es llegirà el manifest ‘Guadassuar per l’eliminació de la violència contra les dones’. S’eixirà des de la Llar de Jubilades i Jubilats.