El Punt Jove presenta l’Hiverguada, programa d’activitats per al mes de desembre i gener

El Punt Jove presenta l’Hiverguada, el programa d’activitats d’oci alternatiu per al mes de desembre i gener. Allí es realitzaran activitats de tot tipus i adreçades a diferents edats en uns dies festius carregats de diversió: taller de maquillatge d’heroïnes i herois, taller de robòtica, escape room, masterclass de futbolí, taller de lego mindstorms i taller creatiu entre altres.

Pots tramitar la teua preinscripció als diferents tallers. És important fixar-se en les edats a les que van adreçades les diferents activitats. Es podrà fer escanejant el codi QR del cartell o fent click en el següent enllac:

 

INSCRIPCIONS CLICANT ACÍ

 

Les places son gratuïtes i la inscripció estarà oberta fins al 26 de desembre o fins a esgotar aforament. Les activitats estaran coordinades per la Regidoria de Joventut i Igualtat i subvencionades pel Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya i de la Conselleria de Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

Per a més informació, es pot telefonar al Punt Jove, 962570000 (Ext Punt Jove) o via WhatsApp al 696 782 445. També es podrà fer per correu escrivint a joventut@guadassuar.es.