Guadassuar rebrà la carrossa ‘Orgull de Poble’, junt amb Choriza May, dins de la seua programació de festes

La carrossa de la marca J&B arribarà a Guadassuar el pròxim 20 d’agost i comptarà amb el pregó i actuació de la drag guadassuarenca Choriza May

 

Guadassuar és un dels sis pobles elegits, entre tots els d’Espanya, perquè faça la seua quarta parada la campanya ‘Hi ha ganes d’Orgull de Poble’, iniciativa de J&B. La carrossa Sol, símbol de la campanya, passarà per la plaça Reginaldo Barberà el pròxim dissabte, 20 d’agost, en el marc de les festes locals. La marca, junt amb la Regidoria de Festes de l’ajuntament, ha aprofitat els dies festius del municipi per incorporar-ho a la programació.

 

La jornada festiva començarà a les 20.15 hores amb un pregó realitzat per la popular drag queen de Guadassuar Choriza May, seguit d’una sèrie d’espectacles com l’actuació de la drag i presentadora Vania Vainilla, un Drag Xou per Casa Futura i l’actuació estelar de Choriza May, prèvia a l’animació final del Dj Roi Porto. A més, el públic assistent podrà participar en un Bingo LGTBIQ+ amb la còmica i mestra de cerimònia Patricia Galván.

 

“És més que un honor que Guadassuar siga una de les parades de la campanya, perquè ens sentim amb l’orgull de ser un poble que celebra la diversitat i que sempre té i tindrà les portes obertes al seu veïnat”, afirma l’alcaldessa, Rosa Almela. Al seu torn, el regidor de Festes i Govern Obert, Josep Martínez comenta que “l’Ajuntament i l’equip de J&B hem treballat colze a colze des de fa més d’un mes perquè tot el públic assistent gaudisca d’aquesta jornada històrica”. Martínez aprofita per agrair “a Choriza May per il·lusionar-se i col·laborar des del primer moment amb la celebració de la iniciativa i sobretot per portar a Guadassuar per bandera”.

 

Orgull de Poble 2022