Ajuntament de Guadassuar

Campament Municipal d’Estiu 2023

Vine al Campament Municipal d’Estiu 2023!

Inscriu-te al Campament Municipal d’Estiu! Viu l’experiència d’estar una setmana envoltada de natura i gaudint d’activitats multiaventura, tallers educatius, joc, esports, nits musicals, festes temàtiques i molt més!

A qui va adreçada?

L’activitat està adreçada a persones entre 8 i 16 anys. Nascudes entre el 2007 i el 2015.

Quan es realitzarà?

Del 17 al 21 de juliol de 2023.

On es realitzarà?

A l’Alberg Olocau, instal·lacions ubicades en el Parc Natural de la Serra Calderona. L’eixida i l’arribada seran des de Guadassuar (Auditori Municipal).

Quin preu té?

El campament té un cost de 170 euros per a cada persona inscrita.

Què inclou?

Inclou allotjament, manutenció en règim de pensió completa, transport d’anada i tornada Guadassuar-alberg amb autobús, i les activitats programades.

Quines activitats es realitzaran?

Pels matins es gaudirà de piragües, tirolina, circuit treetop, rocòdrom vertical i horitzontal, scape rooms, tir amb arc, carreres d’orientació, bicicletes BMX i BTT, karts, pont hood, jocs de lògica, laberint 3D i piscina.

De vesprada, es realitzaran tallers educatius, es jugarà a diferents esports (futbol, bàsquet, handbol, vòlei, minigolf, hoquei, waterpolo, aiguagim…) i també es passarà temps a la zona social (chill out) i a la piscina.

Per la nit, després de sopar, es faran: concursos, nits d’astronomia, vetlades musicals, assemblees, teatre, jocs i festes temàtiques.

Totes les activitats es realitzaran dins de les instal·lacions de l’alberg, totalment tancades, en un recinte de més de 50.000 m2.

Quin és el calendari d’inscripció?

● Presentació de sol·licituds: Les sol·licituds es realitzaran presencialment pel pare, mare i/o tutor/a legal al Punt Jove de Guadassuar (C/Major no90). Per acreditar-ho haurà de presentar el llibre de família. Els dies de presentació de sol·licituds seran el dimecres 21 i dijous 22 de juny de 2023 de 19:00h a 20:30h. Les places són limitades. Les sol·licituds s’acceptaran per ordre d’inscripció. En cas que les sol·licituds superen les places disponibles tindran prioritat les persones empadronades a Guadassuar.

En cas que la sol·licitud d’inscripció no siga presentada pel pare, mare i/o tutor/a legal la persona que emplene la sol·licitud haurà de de presentar el document d’autorització de representació acompanyat de la fotocopia del DNI de la persona a la que representa. Sols s’acceptarà una autorització de representació per nucli familiar (en aquesta es podran incloure germans i/o germanes). Poden descarregar el document d’autorització de representació baix de tot.

● Comunicació d’admissió: La comunicació de persones admeses i en llista d’espera es realitzarà via telefònica el 23 de juny.

● Període de pagament: El pagament es realitzarà el 3,4 i 5 de juliol. No s’acceptarà cap pagament fora del termini indicat. El fet de no realitzar el pagament en el termini corresponent suposarà la renúncia a la plaça atorgada.

● Llistat d’espera: Si alguna de les persones admeses rebutja la plaça, a partir del 29 de juny ens posarem en contacte amb les persones incloses en la llista d’espera.

Encara tinc dubtes, què faig?

Si encara tens dubtes o necessites més informació pots enviar un correu a joventut@guadassuar.es o telefonar al 962 570 000 Ext. 251 o 696 782 445.

DOCUMENT ACÍ BAIX ↓

Autorització

Activitat organitzada per l’Ajuntament de Guadassuar