Ajuntament de Guadassuar

Planol Fira

FIRA INCLUSIVA

La Fira de Guadassuar té com a objectiu introduir noves mesures i novetats en matèria de sostenibilitat i accessibilitat perquè tot el públic puga gaudir-la.

 

LAVABO PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

 

S’han instal·lat diversos lavabos per a persones amb mobilitat reduïda.

 

ESPAI RESERVAT DE VISIBILITAT ÒPTIMA

 

En cada una de les actuacions que se celebraran en la Fira, es reservaran cadires a les primeres files per a persones amb problemes visuals així com per a persones amb alguna discapacitat. El que intentem aconseguir és que tots els visitants puguen gaudir d’una visibilitat òptima i minimitzar els obstacles causats per les discapacitats.

 

ITINERARI RECOMANAT

 

Hem dut a terme una ruta per tal de facilitar aquells carrers i zones més òptimes per al trànsit de persones amb mobilitat reduïda: carrer Major, Mestre Cuevas, Gran Via i Vicent Pellicer… són les principals vies de trànsit de persones.

 

ACCESSORIS D’AJUDA

 

En el punt d’informació municipal, ubicat al carrer Major, núm. 43, es facilitaran accessoris com ara bastons amb seient, cascos antisoroll, etc., a les persones d’avançada edat, amb mobilitat reduïda, persones amb problemes de resistència i xiquets/es. Amb aquesta acció pretenem fer més inclusiva la visita a les nostres fires d’aquestes persones.