Ajuntament de Guadassuar

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Guadassuar.

En primer lloc, gràcies per entrar en el portal de l’Ajuntament, vos convide a fer-ne ús i navegar per totes les seues pàgines. Treballem, des de totes les àrees de l’Ajuntament, perquè en aquest espai trobeu un lloc de transparència, d’immediata accessibilitat als tràmits ciutadans i la participació.

L’Ajuntament ofereix en xarxa tots els serveis que es prestem, i seguim en constant actualització per poder facilitar-los en la seua totalitat com a mostra d’una administració propera i adaptada a les situacions de transformació digital. Per això comptem amb una nova pàgina web municipal on el veïnat puga trobar més fàcil els assumptes que l’interessen. A més, s’està avançant perquè tot el veïnat puga accedir, en mesures de govern obert, per controlar i fiscalitzar constantment els seus representants públics.

Per aconseguir-ho, també utilitzem les xarxes socials oficials, aquesta pàgina web i les xarxes de missatgeria instantània, per fer arribar la informació a la ciutadania. La comunicació digital ha de convertir-se en una ferramenta de gestió, un exercici més de contacte entre el poble i l’Ajuntament, una eina de comunicació amb el veïnat per tal de recollir les queixes i suggeriments.

Aquest espai en xarxa és vostre, ací estem a la vostra disposició.

Salutacions,

Mª Rosa Almela Ribes

Alcaldessa de Guadassuar