Ajuntament de Guadassuar

XXVII Certamen Literari Dia del Llibre 2023

Com cada any, a la Biblioteca tindrà lloc el Certamen Litetari local. La presentació dels treballs es podrà fer fins al dia 31 de març i va dirigit per a persones a partir dels 12 anys.

LES BASES DEL CONCURS

  1. Participen alumnes matriculats durant el curs 2022-2023 a ESO i veïnat de Guadassuar major de 12 anys.
  2. Els treballs seran originals, en valencià o en castellà i el tema serà lliure. Cada participant sols podrà presentar un original. Es pot participar en poesia, narració, teatre o còmic (màxim 8 pàg.).
  3. S’estableixen 3 categories: primer i segon d’ESO / tercer i quart d’ESO / majors de 16 anys. A més, hi haurà un premi especial per al millor diari personal.
  4. El premi serà un val per 150€ en llibres al millor treball de cada categoria i per al premi especial al millor diari personal.
  5. El treball es presentarà en un arxiu en format word Arial 12, interlínia 1’5, amb títol i sense autoria. Juntament amb el treball es presentarà altre arxiu amb el títol del treball, la categoria en què participa i les dades d’autoria i contacte.
  6. S’enviaran per correu electrònic a biblioteca@guadassuar.es fins al 31 de març. Les obres enviades es consideraran presentades en ser confirmada la seua recepció.
  7. El lliurament dels premis es celebrarà el dia 24 d’abril a la Biblioteca Pública.
  8. El jurat tindrà competència per resoldre allò no contemplat a les bases.